Categorii: Monden Vedete Romania

Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență! Ce i-au descoperit medicii la un consult de rutină

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente grele în cursul zilei de miercuri, 2 iulie. Prezentatorul tv a fost băgat direct în operație, după ce medicii i-au descoperit o afecțiune care îi punea viața în pericol.

Acesta a mers la spital pentru un simplu consult, dar s-a trezit pe masa de operație! Mihai Mitoșeru a fost la un pas de moarte, iar specialiștii au luat decizia de a-l opera rapid.

Mihai Mitoșeru se confruntă cu probleme de sănătate

Conform Spynews, acesta se confrunta de ceva vreme cu o afecțiune a varicelor. Prezentatorul de la Kanal D a mers la unitatea medicală pe picioarele sale, însă situația era atât de gravă, încât medicii l-au operat de urgență. Și fostul lui socru a suferit ani buni de boala varicelor, care în cele din urmă i-a adus sfârșitul.

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi Dragomir în octombrie 2019, după o relație de 13 ani. Cei doi erau separați de luni bune și locuiau în case diferite. Prezentatorul tv a suferit enorm după despărțire.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

A divorțat după 13 ani de relație

‘Notarul, care este un bun prieten, tot încerca să găsească motivul pentru care noi practic ne-am despărțit, după 13 ani. Motiv pe care nici noi nu l-am găsit. E adevărat că n-a fost înșelat, n-a fost bătut, a fost ceva mult mai grav. A fost momentul în care, după 12 ani, ne-am plafonat. Trăiam din inerție. Ea venea foarte obosită de la serviciul la care muncește enorm.

Se muncește foarte mult acolo și normal că îl dai pe omul de lângă tine pentru job, că așa e viață. Eu veneam obosit, inclusiv de la nunți, unde lumea credea doar ne distrăm, se muncește enorm. Filmăm și 24 de ore non stop’, spunea Mitoșeru, cu lacrimi în ochi, la Teo Show.

Recent, Mihai Mitoșeru a fost surprins în preajma altei femei de care este foarte interesat. Este prima dată după mult timp când Mihai a prezentat o nouă domnișoară prietenilor săi, asumându-și astfel relația.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?