Categorii: Monden Vedete Romania

Mihaela Rădulescu și-a distrus garderoba de lux la ”Ferma”. ”Am primit o porție de balegă proaspătă pe cizme, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă”

Mihaela Rădulescu și-a distrus mai multe ținute și accesorii de lux pe durata filmărilor pentru show-ul de televiziune ”Ferma”.

Mihaela Rădulescu este foarte atentă cu aparițiile sale publice. Indiferent de situație. vedeta adoptă ținute extrem de elegante, care să o pună foarte bine în valoare. Și la show-ul ”Ferma”, pe care îl moderează la Pro TV, Mihaela Rădulescu a purtat ținute și accesorii extrem de scumpe, pe care, însă, le-a distrus din cauza condițiilor de la ”Ferma”.

Este vorba de o pereche de cizme Marant, al căror preț poate ajunge la 3.700 de lei, și o fustă Cucinelli, al cărei preț este de 2.000 de lei, potrivit click.ro.

”Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară, doar nu era să-mi pun un trening și o basma pe cap, ca să fiu „de-acolo”. Sigur că există și riscuri în timpul procesului – anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli, m-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti, iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mihaela Rădulescu și-a distrus ținutele și în sezonul anterior de la ”Ferma”

Și în sezonul trecut de la ”Ferma”, Mihaela Rădulescu și-a distrus diverse obiecte din garderoba de fițe.

”Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r- 2.000 de euro perechea), o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, spunea ea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat