Categorii: Monden Vedete Romania

Mesajul surprinzător al Dariei Radionova pentru Bianca Drăgușanu. Nu a putut să se abțină: ‘Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui’

Daria Radionova, viitoarea soție a lui Alex Bodi, a continuat seria dezvăluirilor despre relația de iubire cu afaceristul din Mediaș. 

Focoasa tânără a povestit cum a reușit să ajungă celebră peste noapte în întreaga lume, nu doar în Regatul Unit. În plus, i-a transmis și un mesaj surprinzător fostei soții a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu.

Cum a ajuns celebră iubita lui Alex Bodi

‘Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani. Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine.

Într-o săptămână, am vândut întreaga colecție online. Apoi am făcut mai multe jachete. Am deschis un mic magazin. Am avut, de asemenea, un mare succes. Prin urmare, mi-am deschis propriul magazin cu 3 etaje. Mi-am extins afacerea și am făcut și jachete pentru bărbați și copii. În acest moment am și un salon de înfrumusețare. A fost întotdeauna visul meu să am unul. Am creat salonul de înfrumusețare «Royale Dolls Beauty»’, a declarat Daria Radionova pentru Cancan.ro. 

Ce spune despre Bianca Drăgușanu

Se știe că blondina a atacat-o în repetate rânduri pe actuala parteneră a lui Bodi. Cu toate acestea, Daria Radionova a mărturisit că nu dorește să o vorbească de rău pe Bianca Drăgușanu.

‘Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui’, a mai adăugat tânăra.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Alex Bodi și Daria Radionova s-au logodit

După despărțirea definitivă de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele tinerei rusoaice, Daria Radionova. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și urmează să se căsătorească.

Conform Cancan.ro, afaceristul din Mediaș i-a dat inelul focoasei Daria și par pregătiți să ducă relația la ‘nivelul următor’.

‘Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie’, a declarat Daria Radionova pentru Cancan.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”