Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mesajul lui chef Florin Dumitrescu pentru soția sa. ”Te iubesc mult și te rog să mă ierti că am pierdut bani în crypto”

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, este căsătorit cu Cristina și au împreună două fetițe adorabile, Ava și Mia. Pe contul său de pe o rețea de socializare, chef Florin Dumitrescu i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale de viață. ”Te iubesc mult și te rog să mă ierti că am pierdut bani în crypto”, a scris acesta.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut telespectatorilor din postura de jurat la show-urile culinare ”Chefi la cuțite” și ”Chefi fără limite”.

În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu. În data de 7 iunie 2022, chef Florin Dumitrescu a aniversat opt ani de la nunta cu Cristina.  Pe contul său de pe o rețea de socializare, chef Florin Dumitrescu i-a făcut o declarație de dragoste celei care îi este parteneră de viață.

Mesajul lui chef Florin Dumitrescu pentru soția sa.  ”Atunci când îți apare o lacrimă să îți aduci aminte că totuși știi să zâmbești cu tot sufletul”

”La mulți ani, Cristina! Avem 12 aniversari petrecute impreuna, de vis, alaturi de oameni dragi. De vreo 9 incoace, plini de magie langa puii nostri. Draga mea soție, iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita asa cum meriti, sa iti fie viata o vara fara sfarsit, iar atunci cand iti apare o lacrima sa iti aduci aminte ca totusi stii sa zambesti cu tot sufletul. Te iubesc mult si te rog sa ma ierti ca am pierdut bani in crypto, dar stiu si am incredere ca ma vei ajuta sa ii recuperam din altele 😘 Draga mea, te iubesc mult La mulți ani! P. S. Vrei sa fii soția mea?”, a scris chef Florin Dumitrescu în mediul online.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mesajul este însoțit și de câteva fotografii în care chef Florin Dumitrescu apare alături de partenera sa de viață.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR