Categorii: Monden Vedete Romania

Mărturisirile Irinei Rimes. ”Bărbatul ălă frumos cu care m-aș fi căsătorit”

Cântăreața Irina Rimes a dezvăluit pentru ce bărbat celebru din România a făcut o pasiune atunci când era mică.

La o emisiune de televiziune, Irina Rimes a mărturisit că atunci când era mică a făcut o pasiune pentru Cosmin Cernat, cel care a fost prezentatorul emisiunii ”Exatlon”. „Bărbatul ălă frumos cu care m-aș fi căsătorit”, a spus Irina Rimes despre Cosmin Cernat, potrivit wowbiz.ro.

Cosmin Cernat a fost impresionat de declarația făcută de Irina Rimes. ”M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmărea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o fată foarte profundă”, a comentat acesta.

Irina Rimes se iubește cu un francez

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar a ajuns la divorț. În prezent, cântăreața are o relație cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Irina Rimes a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a dat detalii despre viața ei sentimentală. Artista a vorbit despre căsătoria cu David Goldcher.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: ”ce-i cu copilul ăsta?” Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu ”dezbrăcratul miresei”. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: ”pe ăsta să nu-l mai pierzi!”. Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a declarat Irina Rimes.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat