Categorii: Monden Vedete Romania

Marina Voica, despre ieșirea din pandemie. ”Frica de boală va fi intrat prea adânc în noi”

Binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Marina Voica a mărturisait că nu î este frică de pandemia de coronavirus care a afectat Româniași întreaga planetă.

Marina Voica a făcut declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS.

”Deşi intru în categoria de populaţie aflată în cel mai mare pericol, din cauza vârstei şi a faptului că sunt cardiacă (de la 16 ani am o stenoză mitrală), deşi mă ţin permanent la cu­rent cu ceea ce se întâmplă în România şi în lume, în mod ciudat, mie nu mi-e frică. Pe parcursul vieţii mele, am trecut prin multe probleme grele, au mai existat molime din astea, dar ele erau acceptate cu oarecare calm. 

De ce acum lumea e atât de speriată, de unde vine panica asta generală? Răspunsul pe care l-am găsit eu este că, în trecut, informaţiile nu circulau cu atâta uşurinţă şi repeziciune dintr-un colţ al pământului în altul, aşa cum se întâmplă azi, deci ceea ce azi sperie lumea într-o asemenea mă­sură este acest raport nefast, zilnic, care ne este ofe­rit la televizor: câţi infectaţi, câţi morţi…”, a declarat Marina Voica.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Celebra artistă și-a spus părerea și despre cum se va schimba lumea după pandemie.

”După ce se va termina cu coronavirusul ăsta, o să fim alţi oameni. Nu ne vom mai sări în braţe unii altora, nu ne vom mai săruta, nu ne vom mai îmbrăţişa, aşa cum făceam înainte. Probabil c-o să trebuiască să se nască o generaţie nouă ca să se mai întâmple toate astea. Frica de boală va fi intrat prea adânc în noi.

Acum considerăm că suntem în si­tuaţia pasagerilor de pe un vapor care se scu­fun­dă: scapă cine poate. Or, convingerea asta îşi va pune amprenta pe noi, ca societate globală, pentru mult timp. Ceea ce însă e total greșit! De fapt, scăparea noastră stă în a ne uni unii cu alţii, în a ne ajuta unii pe alţii, în toate modurile posibile”, a mai spus Marina Voica.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR