Categorii: Monden Vedete Romania

Margherita de la Clejani, din nou în fața anchetatorilor! Ce au scos la iveală rezultatele toxicologice. A consumat sau nu stupefiante?

Margherita de la Clejani nu a scăpat de probleme după accidentul rutier pe care l-a produs în Capitală în urmă cu două luni.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a primit rezultatele testelor toxicologice, efectuate după accidentul produs chiar de ea. Astfel, ea e așteptată din nou în fața anchetatorilor pentru a da declarații.

Până acum, Clejanii au refuzat să plătească testul efectuat de IML (Institutul Medico-Legal), motiv pentru care Brigada Rutieră a achitat suma de 1.200 de lei pentru a primi înapoi rezultatul probelor biologice ale tinerei.

Margherita de la Clejani va fi audiată din nou

Conform România TV, Margherita s-a prezentat deja în faţa poliţiştilor de la Brigada Rutieră, pentru a da explicații suplimentare în acest caz.

Se pare că aceasta ar fi consumat un cocktail de substanţe stupefiante format din 4 droguri, printre care se numără şi cocaina și metadona, mai scrie Gândul.ro.

De asemenea, fiica Clejanilor are în continuare permisul de conducere suspendat.

Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a marelui actor este critică + Ce au...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La vremea respectivă, Margherita a declarat că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, pentru că își făcea buzele cu ruj. Și tatăl său a negat orice acuzație împotriva fiicei sale și a declarat că așteaptă analizele de la INML.

A negat că s-a drogat

În luna mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în Capitală, după ce a pierdut controlul bolidului de lux pe care îl conducea şi a lovit în plin un autoturism parcat. La fața locului, polițiștii au decis să o testeze cu aparatul etilotest și cu Drugtesutul, rezultând că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

‘Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood’, a fost declaraţia oferită de către Margherita.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?