Categorii: Monden Vedete Romania

Marcela Fota a apărut în ipostaze tandre alături de iubitul tinerel. Imaginea care nu mai are nevoie de nicio descriere

Marcela Fota se pare că a reușit să treacă peste moartea soțului ei și și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat mult mai tinerel decât ea. La aproape doi ani de la decesul tatălui fiului său, artista de muzică populară nu-și mai ascunde deloc relația de iubire. 

La finalul lui 2020, Marcela Fota a rămas văduvă, după ce și-a pierdut subit soțul. Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit în luna decembrie a anului 2020, după ce a suferit un infarct miocardic, într-un centru de copiat acte din Craiova.

Artista a rămas singură să se ocupe de creșterea copilului lor, dar nu și-a neglijat din viața amoroasă. La nici doi ani de la decesul partenerului său, aceasta și-a găsit alinarea în brațele actualului iubit, lângă care se pare că este tare fericită.

Marcela Fota s-a fotografiat alături de noul iubit

Mulți dintre fanii ei au criticat-o că și-a făcut un nou iubit, însă Marcela Fota nu ține cont de gura lumii. De curând, ea s-a fotografiat alături de noul partener.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Primea mesaje de la soțul decedat

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Marcela Fota a dezvăluit mesajele pe care le primea de la răposatul soț, dar și cum încearcă să meargă mai departe pentru fiul său.

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună.

El este ajutorul și motivația mea. Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina. Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă. Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și altături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte. De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?”, însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: „Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva,”, a declarat Marcela Fota, pentru sursa citată anterior.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?