Categorii: Monden Vedete Romania

Majda Aboulumosha, imagine nemaivăzută cu tatăl său. ”A plecat când aveam un an”

Vedeta de televiziune Majda Aboulumosha a dat publicității o fotografie îbn care apare alături de tatăl său. Majda a făcut dezvăluiri dureroase despre părintele său.

Majda Aboulumosha, care este prezentatoarea unei emisiuni de la Antena Stars alături de Andrei Ștefănescu, a dat publicității o fotografie rară în care apare alături de tatăl ei biologic, care a părăsit-o pe când avea doar un an.

Imaginea postată de Majda Aboulumosha e contul ei de pe o rețea de socializare, este realizată în urmă cu șaase ani, când vedeta și-a întâlnit tatăl biiologic după 25 de ani de căutări.

”El este tatăl meu natural, ca sa elucidez misterul (de unde culoarea mea ) .? Poza aceasta e făcută in urma cu 6 ani, după 25 de ani de căutări.
In spatele acestei fotografii, sta defapt mama mea! Ea este eroina. ?”, a notat Majda în mediul online.

”Tatăl meu a plecat când aveam 1 an. Mami era tânăra, cu mine in brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o sa vreau sa-l cunosc ea o sa-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teama sa nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani , imi aduc aminte ca eram îmbrăcată intr-un halat vișiniu, și ma rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment in care am hotărât ca Cel de Sus imi va fi tata. Tot atunci mi-am pus dorinta sa-mi întâlnesc tatăl natural. Știam ca ma asculta, știam ca intr-o zi o sa se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam in fiecare an. Ma pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuala respingere. După mulți ani in care nu primeam niciun răspuns, pana la urma prin diferite cunoștințe arabe am reușit sa găsesc un semn. Mi-au spus ca tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu intelegeam de ce . Eu credeam in visul meu. Eu știam ca o sa-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp in care inima mea imi tot spunea mereu sa continui sa-l caut, știam ca Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam in mine și in EL”, a povestit vedeta.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Majda a explicat și cum a reușit să dea de tatăl său biologic.

”Fără sa spun nimănui , am mers la ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus sa stau de vorba cu ambasadorul. L-am rugat , in cazul in care o sa audă vreodată de el sa-i spună ca-l caută fata lui. Ca nu vrea nimic, doar sa dau mâna cu el.
După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui) care mi-a spus ca tatăl meu trăiește . ?
I-am zis ca știu! Am simțit!
Ne-am auzit pentru prima data la telefon și i-am spus ca eu când ii scriam moșului ii spuneam ca vreau sa-l Cunosc de Crăciun pe tata.
Asta s-a întâmplat. Intr-o luna am reușit sa-l aduc in România. Intr-o luna, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreuna o luna. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce ?! Pentru ca mama este o eroina. Pentru ca mama a avut grija de sentimentele mele, înainte sa pună durerea ei in fata”, a mai povestit Majda.

”Nu am judecat pentru ca ar fi fost nedrept. Primisem exact ce imi doream. La ce era buna judecată ? Anii erau trecuți, era important sa știu sa traiesc prezentul.
Nu am judecat pentru ca mama mea imi este mama, tata, prietena, dragoste . ♥️
Sunt un om bogat, Dumnezeu mi-a oferit 2 tati, unul alb și unul negru, ca sa fie echilibru. ?❤️
Pe Tatăl vitreg îl iubesc pentru ca a avut grija sa-mi vorbească blând, iar pe tatăl natural îl respect ca mi-a dat viața”, a încheiat ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR