Categorii: Monden Vedete Romania

Mădălin Ionescu face mărturisiri despre Cristina Șișcanu. ”M-am îndrăgostit nebunește”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a făcut mărturisri din relația sa cu Cristina Șișcanu, cea care îi este soție de zece ani. Acesta a afirmat că atunci când a cunoscut-o s-a îndrăgostit nebunește de ea. Cristina Șișcanu este cea de-a doua soție a prezentatorului de televiziune, care are trei copii din cele două mariaje.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011. Prezentatorul TV a explicat, la emisiunea “Dosare de presă” cu Mirel Curea, că nu Cristina Șișcanu a fost cea care i-a destrămat familia.

Mădălin Ionescu face mărturisiri despre Cristina Șișcanu. ”Mi-a crescut copiii”

„M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a spus Mădălin Ionescu la emisiunea respectivă, citat de click.ro. „Cristina mi-a crescut copiii”, a adăugat acesta.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De asemenea, Mădălin Ionescu a făcut declarații și despre fiul său, Filip, care are probleme de sănătate: ”Are un creier de geniu, însă centrii vorbirii sunt calcifiați. A dezvoltat alți centri. Trebuie să muncesc foarte mult. Eu nu o privesc ca pe o cruce… Aceste persoane cu dizabilități sunt ostracizate. Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România”.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au cunoscut la emisiunea ”Acces Direct”

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR