Categorii: Monden Vedete Romania

Lora, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în Bali. ”Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”

Lora a dezvăluit că a avut probleme de sănătate pe durata perioadei în care a fost izolată în Bali din cauza pandemiei de coronaviruys care a afectat întreaga planetă.

Lora a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Artista a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în perioada în care a stat în Bali. Vedeta a fost blocată în Balși timp de mai multe luni din cauza pandemiei de coronavirus.

”M-am panicat la un moment dat, am căzut în genunchi și am început să plâng. Primeam mail după mail cu concerte anulate”, a declarat Lora.

”A venit un șarpe veninos foarte rar într-o noapte, spre lumină. Ni s-a spus că e un semn. La trei zile după această experiență, trei dintre amicii noștri, inclusiv Cristi, au făcut febra dengue, un virus foarte puternic. M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”, a mai spus cântăreața.

”Nu era covid. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

(…) Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.

Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi și pentru febră mare și dureri paracetamol”, a explicat Lora, citată de revista Avantaje.

Formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 38 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?