Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Kim Kardashian este pregătită pentru o nouă relație. “Nu-și compromite libertatea în acest moment”

Kim Kardashian merge mai departe după recenta despărțire de Pete Davidson. Relația dintre Kardashian și Davidson s-a încheiat la fel de ușor cum au început lucrurile între ei. Fostul cuplu a început să se întâlnească în octombrie, înainte de a se despărți recent. “Nu-și compromite libertatea în acest moment”.

Deși ar trebui să îi ia mult timp să își repare inima, vedeta din “Keeping Up With The Kardashians” se pare că este pregătită să se întâlnească din nou cu cineva.

O sursă a declarat recent pentru E! News că Kardashian vrea să se întâlnească din nou cu cineva imediat ce i se va oferi ocazia. De asemenea, ea și-a stabilit standarde înalte de data aceasta pentru a-și satisface ideea de a avea un “partener perfect” în viitor.

Kim Kardashian este gata să se întâlnească din nou după despărțirea de Pete Davidson

“Kim și-a exprimat că este pregătită să se întâlnească cu cineva, dar trebuie să fie persoana potrivită care să-i înțeleagă viața”, a declarat sursa, adăugând: “Nu-și compromite libertatea în acest moment”.

Deși este interesată să se întâlnească din nou cu cineva, o a doua sursă a precizat că vedeta de reality TV vrea să găsească din nou dragostea la momentul potrivit.

Kim Kardashian a prevăzut despărțirea lor

De asemenea, s-a dezvăluit că Kardashian și Davidson își păstrează dragostea și respectul unul pentru celălalt și după ce s-au despărțit.

După ce a apărut anunțul despre despărțirea lor, Kardashian a împărtășit aparent o postare criptică care, în mod evident, a dovedit că se simte bine după despărțire.

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Pe Instagram-ul ei, ea a împărtășit fotografii cu ea însăși alături de legenda: “timpul va spune întotdeauna”.

Davidson s-a săturat de comportamentul autoritar al lui Kardashian

Între timp, o altă sursă apropiată cuplului a declarat pentru Heat Magazine că comediantul s-a săturat de comportamentul autoritar al lui Kardashian.

Sursa a explicat că aceasta l-a împins pe Davidson să decidă să pună capăt la tot ce era între ei. Unul dintre semnele raportate include faptul că fondatoarea SKIMS a insistat ca el să poarte branduri care erau afiliate la afacerile ei și ale familiei sale.

Se pare că Davidson s-a săturat să țină pasul cu regimul ei de slăbire. Așa că atunci când a zburat în Australia pentru o ședință foto, se spune că s-a simțit încântat să fie departe de regimul lui Kardashian.

În timp ce amândoi se confruntau cu despărțirea, Kardashian a fost, de asemenea, bombardată de critici din cauza utilizării excesive a apei pe fondul secetei.

În afară de Kardashian, Dwyane Wade, Kourtney Kardashian, Sylvester Stallone și Kevin Heart au primit, de asemenea, notificarea. Raportul a estimat că aceștia au depășit bugetul ideal de 150% din bugetul lunar de apă de cel puțin patru ori după ce au fost publicate regulile de prevenire a secetei.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?