Categorii: Monden Știri Stiri externe Viral

Katie Price împărtășește primul nud OnlyFans, în timp ce logodnicul ei riscă închisoarea pentru o ședință foto

Katie Price încearcă să vândă poze cu ea goală pe OnlyFans pentru 26 de lire sterline – iar ea și logodnicul Carl Woods ar putea risca închisoarea dacă se vor dezbrăca prea mult în vacanța lor din Thailanda. Infracțiunile de nuditate publică în Thailanda pot atrage o amendă consistentă de mii de lire sterline și chiar o pedeapsă cu închisoarea, dacă autoritățile aleg să le dea curs.

Katie Price s-a dezbrăcat pentru primul ei nud pe OnlyFans – pe care încearcă să îl vândă pentru 30 de dolari (26 de lire sterline).

The Mirror nu poate arăta imaginea interzisă, pe care modelul glamour o vinde doar abonaților săi de pe platforma destinată exclusiv adulților, transmite mirror.co.uk.

Katie Price împărtășește primul nud OnlyFans, în timp ce logodnicul ei riscă închisoarea pentru o ședință foto

Ea le-a spus fanilor: “Sunt atât de încântată să împărtășesc cu voi primul meu nud.”

Acest lucru vine în contextul în care logodnicul Carl Woods, care este, de asemenea, abonat la OnlyFans, a riscat până la șapte ani de închisoare pentru că s-a dezbrăcat în timpul vacanței lor în Thailanda.

Topless, dezaprobat în Thailanda

Comerciantul de mașini le-a spus abonaților săi că este pregătit să facă un conținut picant – în ciuda faptului că încalcă legile dure ale țării privind obscenitatea.

Infracțiunile de nuditate publică în Thailanda pot atrage o amendă consistentă de mii de lire sterline și chiar o pedeapsă cu închisoarea, dacă autoritățile aleg să le dea curs.

Faptul de a face topless este, de asemenea, dezaprobat în Thailanda – Katie i-a înfuriat pe localnici atunci când a fost fotografiată fără partea de sus a bikini pe o plajă cu fostul iubit Kris Boyson, în 2018.

Katie a mărturisit mai târziu că ea a aranjat fotografiile de paparazzi X-rated, care au inclus, de asemenea, perechea care se pare că se sărutau pe uscat lângă piscină și reconstituiau Karma Sutra într-o cascadă.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“În zilele noastre, o mulțime de oameni aranjează poze pentru că astfel scapă de ceilalți paparazzi”, a declarat ea pentru emisiunea “Women’s Hour” de la BBC Radio 4 la acea vreme.

“Pe vremuri nu am făcut-o, dar s-a ajuns la punctul în care vrei să pui aceste poze pentru a-i împiedica pe oameni să scrie ce le place.”

Katie a mărturisit mai târziu că ea a aranjat fotografiile de paparazzi X-rated, care au inclus, de asemenea, perechea aparent dry-humping lângă piscină și reconstituirea Karma Sutra într-o cascadă.

Cu un look care amintește mai mult de zilele ei din “Jordan”, vedeta pare să spere că speră să recâștige faima – și banii – pe care i-a avut la apogeul carierei sale.

S-a raportat că Katie ar fi putut să își facă până la 20 de operații la sâni de-a lungul vieții și că și-a făcut 15 intervenții estetice numai în ultimii doi ani.

De asemenea, ea a suferit recent o intervenție chirurgicală la nivelul feței, inclusiv un lifting al ochilor și al sprâncenelor .

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?