Categorii: Monden Vedete Romania

Jorge, dezvăluiri din ziua nunții. Soția sa a leșinat în biserică

Cântărețul Jorge a aniversat șapte ani de când formează un cuplu cu Ramona. Artistul a făcut dezvfăluiri despre ziua nunții.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David.

Zilele acestea, Jorge și actuala sa parteneră de viață au aniversat șapte ani de căsnicie.

”7 ani… oficiali Mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu , a scris cântărețul în mediul online.

Experiența prin care a trecut la nuntă nu are cum să o uite vreodată

Cu ocazia aniversării, Jorge a dezvăluit și ce s-a întâmplat în ziua nunții. Soția sa a leșinat în biserică.

Jorge a povestit cum soția sa a fost prinsă de naș și cum a încercat el să o ajute pe Ramona să-și revină. După ce a stropit-o cu apă pe Ramona, aceasta i-a resplicat lui Jorge că îi strică machiajul.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Aseară am sărbătorit 7 ani de când a leșinat în biserică… da… asta e amintirea de la nuntă. ?. Toată lumea panicată că mireasa a leșinat în timpul dansului lui Isaia (acea horă unde se înconjoară masa).
Nașul, @sîrbu_cristian_first, a fost pe fază și a prins-o, ce-i drept era pe partea lui.

După câteva palme am decis să arunc cu sticla de apă peste față, iar reacția soției a fost: “Machiajul!…Nu puteai să-mi dai câteva palme?” La care eu: “Crede-mă că am dat destule, dar nimic” am profitat la maxim de situație.

Seara terminându-se cu multă veselie, dans și băutură, iar noi legați într-o cununie la care nici noi doi nu ne așteptam”, a povestit Jorge în mediul online.

 

Cum s-au cunoscut Jorge și Ramona

Despre întâlnirea cu actuala sa soție, Ramona, Jorge afirmă că atunci când s-au cunoscut, ambii au fost reticenți.

”Eu eram pe scenă „Romeo”, ea era în public. Venea la fiecare spectacol cu Ilinca (n.r. fiica ei), și o colegă de scenă mi-a făcut cunoștință cu ea pentru a dezvolta un business. De la o întâlnire la alta, mă fascina și mai mult modul ei de a gândi și felul în care se raporta la mine și la cariera mea artistică. Eram amândoi reticenți și niciunul dintre noi nu cre- dea că vom ajunge aici. Eram ferm convinși că e doar așa, o aventură. Se pare că a început aventura vieții”, a povestit Jorge în cadrul unui interviu.

 

FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”