Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Irinel Columbeanu, despre viața sa. ”Mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”

Irinel Columbeanu și-a aniversat ziua de naștere în data de 27 mai. Acesta a împlinit 65 de an. Cu această ocazie, în cadrul unui interviu, omul de afaceri a făcut declarații despre viața sa. ”Dar să știți că nu regret nimic. Mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații despre viață și familie în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Acesta a afirmat că nu are regrete.

Irinel Columbeanu, despre viața sa. ”Dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil….Da, mi-ar fi fost mai bine, evident!

”Este adevărat, a fost și este destul de intensă (n.r. viața lui). Dar să știți că nu regret nimic. Da, mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”, a declarat Irinel Columbeanu.

Întrebat dacă duce dorul unei familii, omul de afaceri a răspuns: ”Nu, nu duc dorul unei familii. Familia există, deși răspândită pe mai multe meridiane, dar la întrebarea aceasta, dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil….Da, mi-ar fi fost mai bine, evident! Cine nu?!”.

România, lovită de ciclonul devastator din Italia! Cod roșu de fenomene extreme
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră

Irinel Columbeanu s-a desctis ca fiind o persoană foarte sensibilă, dar a spus și ce anume nu știe lumea despre el: ”Un om sensibil, chinuit de propria-i supraluciditate… Ce nu știe..? Cum reacționez la suprastres. Și eu însumi sunt în curs de a afla”.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre fosta sa soție, Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Nasrin Ameri, cum s-a schimbat comportamentul fostei sale soții, încă din timpul mariajului lor, în momentul în care a dat de lux.

„Da, au schimbat-o (n.r. banii ), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” (n.r. putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere”, a detaliat Irinel Columbeanu la podcastul ”Ameritat cu Nasrin”.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?