Categorii: Monden Vedete Romania

Irina Rimes, dezvăluiri de la începuturile carierei. ”Banii îi făceai din nunți, nu din concerte”

Cântăreața Irina Rimes, în vârstă de 29 de ani, a făcut dezvăluiri despre începuturile carierei sale.

Irina Rimes a acordat un interviu pentru revista Elle, în care a explicat cum s-a descurcat la începutul carierei sale în Republica Moldova. Artista a afirmat că făcea piese pentru a a fi cunoscută și pentru a lua mai mulți bani la o nuntă.

„În general, în Moldova nu vezi perspectiva, pentru că ori se fac bani puțini din muzică, ori trebuie să muncești de zece ori mai mult, pentru că nu există o industrie propriu-zisă. Trebuie să te descurci cumva. Și de unde să începi, ce să faci? (…) Acolo munceam și scoteam piese ca să fiu cunoscută pentru a lua mai mulți bani la o nuntă, pentru că banii îi făceai din nunți, nu din concerte”, a dezvăluit Irina Rimes pentru sursa mai sus-menționată.

„Norocul meu a fost că m-am născut ca mama, care e o persoană foarte flexibilă și care evoluează, așa că am evoluat ca să înțeleg anumite lucruri și să fiu confortabilă cu cine sunt. Și în momentul în care mi-am dat seama de asta, lucrurile s-au aranjat. Dar până atunci am fost într-o căutare continuă. De sine, de stil, de tot”, a adăugat cântăreața.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Irina Rimes nu se consideră influencer

În interviul respectiv, Irina Rimes a vorbit și despre rețelele socializare, explicând că nu și-a propus să devină influencer.

„Nu sunt aici ca să influențez oameni. Desigur, am un cont de Instagram pe care încerc să-l folosesc cât mai eficient posibil, pentru că în momentul în care ai niște urmăritori automat ai și o mare responsabilitate de a răspândi niște valori frumoase, dar nu a fost ăsta niciodată motivul principal. Nu am vrut să educ oamenii sau să atrag oamenii. Totul s-a învârtit în jurul muzicii”, a declarat artista.

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important