Categorii: Monden Vedete Romania

Ipostaza în care a fost surprins chef Sorin Bontea imediat după finala ”Asia Express”. Până și Răzvan Fodor a fost uluit!

Răzvan Fodor a publicat o fotografie cu chef Sorin Bontea, care a fost surprins într-o ipostază neașteptată imediat după ce cei doi au căștigat finala show-ului ”Asa Express”.

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Cei doi, care au intrat în posesia unui premiul în valoare de 30.000 de euro, i-au învins în finala competiției pe Speak și Ștefania.

Răzvan Fodor a dat publicității o fotografie cu chef Sorin Bontea, așa cum a fost surprins acesta imediat după încheierea finalei de la ”Asia Express”. Acesta a adormit pe o canapea din holul hotelului, în timp ce Răzvan Fodor se dusese să ia două beri.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”La două ore după finală ne-am oprit în holul hotelului și m-am dus să fac rost de două beri. Sorin a zis că mă așteaptă în recepție. Când m-am întors, l-am găsit așa. ? #taticu ❤️ #razvanemor @chef.sorinbontea.official @asiaexpressromania”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

”Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express România… am adormit în holul hotelului ?”, a scris și chef Sorin Bontea în mediul online.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR