Categorii: Monden Vedete Romania

Ioana Simion dă amănunte despre soțul ei, Ilie Năstase. ”E cu totul diferit. Se transformă”

Ioana Simion a vorbit despre partenerul ei de viață, Ilie Năstase. Bruneta susține că acesta este total schimbat când nu este în lumina reflectoarelor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Ioana Simion a vorbit despre soțul ei, fostul mare campion la tenis Ilie Năstase. Întrebată cum este Ilie omul, când nu este vedetă, Ioana Simion a răspuns:

”E cu totul diferit. Se transformă. A fost o perioadă în care era foarte agitat, dar s-a mai dat după mine. Îmi face toate poftele, l-am dus şi la preot, s-a împărtăşit, s-a spovedit. Acum e mult mai calm, ne înţelegem foarte bine”.

Ioana Simion a dezvăluit și cu ce o supără cel mai des Ilie Năstase.

”El e mai agresiv verbal, ăsta e felul lui. Ilie e un copil, un copil răsfăţat”, a afirmat bruneta.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


Cum o alintă Ilie Năstase

Ioana Simion a dezvăluit și ce calități au impresionat-o la Ilie Năstase, dar și cum o alintă acesta.

”Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult”, a mai mărtuisit Ioana Simion.

Au făcut nuntă la începutul acestei luni

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?