Categorii: Monden Vedete Romania

Ioana Ginghină, prima apariție alături de partenerul ei. ”Emoții mari pentru noi toți”

Actrița Ioana Ginghină a avut prima apariție publică alături de noul său iubit.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița s-a afișat pentru prima oară în public alături de nou său partener. Cei doi au fost împreună cu fiica vedetei la premiera unui film. Ioana Ginghină a postat fotografii pe cotul său de socializare.

”Emotii mari pentru noi toti. Prima iesire publica impreuna. ? Sa speram ca a trecut pandemia si e abia inceputul.  Si ramasese ca va spun cum e filmul… Da, merita vazut!”, a scris Ioana Ginghină în dreptul imaginilor care au adunat numeroase apreecieri și comentarii din partea internauților.

Câți euro primește un român, la cules de sparanghel în Germania. Salariul este uriaș!
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Cum l-a cunoscut Ioana Ginghină pe actualul ei iubit

La o emisiune de televiziune, Ioana Ginghină a povestit cum l-a cunoscut pe actualul său iubit.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos”, a spus actrița.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a completat vedeta.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?