Categorii: Monden Vedete Romania

Ioana Ginghină, detalii uluitoare despre noul iubit! ‘Sunt îndrăgostită’

Ioana Ginghină a reușit să treacă peste divorțul de Alexandru Papadopol, iar acum iubește din nou! Actrița a fost invitată în emisiunea ‘Star Matinal’, unde a făcut și primele declarații despre noul ei partener.

Ioana Ginghină, detalii uluitoare despre noul iubit! ‘Sunt îndrăgostită’

Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită, dar a refuzat să spună cum îl cheamă pe bărbatul care o face fericită acum.

‘Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri’, a declarat vedeta la Antena Stars.

Ea a explicat că perioada separării de tatăl fiicei sale a făcut-o mai puternică.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

‘Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart’, a mai adăugat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj, din care a rezultat o fată, Ruxandra. La câteva luni de la divorț, Papadopol și-a refăcut viața cu actrița Adriana Irimescu.

‘M-am obişnuit cu ideea. De cinci luni eu sunt singură. Am văzut că pot să mă descurc, am văzut că e toul bine, că nu a murit nimeni dintr-un divorţ. Am văzut că pot să fac faţă. Îţi dai seama că la divorț apar tot soiul de frici. Aoleo, cum o să mă descurc de acum înainte, de una singură! Adică nu-i problema neapărat că hai că nu pot să trăiesc fără el’, spunea actrița, la 5 luni de la despărțire.

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important