Categorii: Monden Vedete Romania

Ioana Filimon a avut parte de momente teribile din cauza unui bărbat. A fost agresată și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ioana Filimon a trăit clipe de coșmar din cauza unui gfost partener. Aceasta a mărturisit că a fost agresată și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ioana Filimon a trecut prin momente extrem de dificile din cauza unui fost partener de viață. Vedeta a dezvăluit că a fost victima agresiunii și a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui bărbat.

„Nu am greșit cu nimic în fața lui încât să spui că poate am o justificare și de asta am meritat să trec prin așa ceva. Cu toate astea, nu există motiv întemeiat să dai într-o femeie. (…) A avut el așa un moment de slăbiciune și nu a mai știut să se controleze”, a dezvăluit Ioana Filimon la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Vedeta a explicat că a luat măsuri împotriva bărbatului respectiv, însă ulterior a decis să se oprească, afirmând că lumea ar fi considerat-o vinovată tot pe ea.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

„Am luat măsuri, dar am oprit tot ce am început, pentru că lumea m-ar fi scos tot pe mine vinovată. (…) Am rupt orice legătură cu el și consider că asta a fost mai mult decât suficient. Am curajul să recunosc, însă foarte puține persoane știu toate detaliile. Am avut și vânătăi și am avut nevoie și de îngrijiri medicale, din păcate”, a completat Ioana Filimon.

Ioana Filimon a fost Miss România 2016 și a participat la show-ul ”Ferma”

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?