Categorii: Monden Vedete Romania

Inna a confirmat relația de iubire cu rapperul Deliric: ‘Da, suntem împreună’

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar și peste hotare. Cu toate acestea, ea a reușit cu brio să își țină departe de ochii curioșilor viața personală. Recent, cântăreața a reușit să se dea de gol singură cu privire la noua relație.

Inna se iubește cu rapperul român Deliric. În plus, solista a făcut și primele declarații despre povestea de dragoste cu tânărul.

În cercul lor de prieteni existau zvonuri de ceva vreme că cei doi au o relație, însă niciunul nu a oferit detalii până acum. Se pare că relația este destul de serioasă, din moment ce Inna a făcut-o publică.

Inna se iubește cu Deliric

Mai mult de atât, Inna a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu noul partener, cu ocazia zilei lui de naștere.

‘La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume’, a scris Inna.

Cei doi îndrăgostiți au ales să își petreacă vacanța pe litoralul românesc.

‘Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!’, a confirmat artista pentru revista ELLE.

Rapperul Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

S-a iubit cu impresarul ei

În trecut, Inna s-a iubit cu Lucian, impresarul său. Cei doi au fost împreună mai bine de cinci ani, perioadă în care solista i-a iertat în repetate rânduri infidelitățile.

‘S-au împăcat, însă Inna nu a mai vrut să audă de el mult timp. El a făcut tot posibilul să o recucerească și se pare că a și reușit, în cele din urmă. Ei nu recunosc că s-au împăcat, însă dorm împreună în vila lor, iar Inna iese a doua zi îmbrăcată altfel, deci e clar că și-a adus și hainele înapoi’, declara un apropiat al celor doi în 2015.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR