Categorii: Monden Vedete Romania

Incredibil: ce a putut să facă Doina Maximilian cu toate hainele Stelei Popescu după moartea actriței

După moartea Stelei Popescu, fiica adoptivă a acesteia a rămas cu o avere impresionantă. Doina Maximilian a moștenit case și terenuri în valoare de un milion de euro, dar și hainele scumpe ale regretatei actrițe. 

În ultimii ani de viață, Stela Popescu a fost îngrijită de fiica adoptivă, Doina Maximilian, căreia a decis să-i lase toată colecția impresionantă de haine și accesorii. În schimb, femeia a preferată să dea toate lucrurile la Teatrul de revistă.

Doina Maximilian a dat toate hainele Stelei Popescu

”Au fost aduse hainele Stelei de acasă, în saci. Ne-am ales eșarfe, ca amintire”, au declarat fostele colege ale Stelei Popescu pentru Playtech. 

De asemenea, Doina Maximilian s-a mutat în vila din Capitală, în care artista a locuit singură.

”Știu că, la un moment dat, am primit niște saci cu lucruri ale Stelei Popescu, pentru a ne alege măcar o eșarfă, de purtat sau doar amintire! Erau lucrurile ei, de acasă. Iar o parte dintre hainele ei de scenă, de la teatru, au fost casate.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cabina Stelei a fost aranjată de Adriana Trandafir, cu multe poze, a chemat un meșter, ca să o aranjeze, în amintirea ei. De altfel, fiecare avem în dreptul oglinzii măsuței de machiaj, deasupra, o fotografie proprie”, au mai declarat surse de la Teatrul de revistă.

Doina Maximilian, acuzată că nu merge la mormântul Stelei Popescu

Dan Puican, primul soț al actriței Stela Popescu, s-a ocupat de parastasul de patru ani al celebrei artiste. El a mărturisit că Doina Maximilian nu a mai trecut de ceva timp pe la mormântul actriței.

”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”, a declarat o sursă pentru click.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat