Categorii: Monden Vedete Romania

În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav. Vedeta a spus tot despre bărbații din viața ei

Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații a rămas cu fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pentru click.ro, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații estet cu tatăl copilului ei.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră”


Bianca Drăgușanu a comentat și despre relația pe care o are în prezent cu cel de-al doilea soț al său, Alex Bodi, cu care a fost în vacanță la mare zilele acestea.

”A fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și weekend-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o gașcă de vreo 15-16 persoane la mare.

BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al medicilor: 'S-au infectat şi sondele stimulatorului cardiac'...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Am fost mai multe familii de la Mediaș. Alex a fost cu fetițele lui, eu am fost cu fetița mea, cu mama, cu prietenii apropiați, chiar a fost cea mai frumoasă formulă în care ne-am aflat vreodată și nu au existat discuții sau tensiuni, darămite ceea ce s-a pornit în presă zilele trecute”, a spus ea.

”Nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat”

Întrebată despre propunerile pe care le primește de la bărbați, Bianca Drăgușanu a răspuns:

”Eu nu primesc propuneri indecente, primesc, într-adevăr, tot felul de mesaje pe rețelele de socializare pe care nu le deschid. Nu dau curs, nu mă interesează, sunt o femeie matură și nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat! Eu sunt genul de femeie clasică, care a fost cucerită deja și nu mă mai interesează niciun fel de propuneri de genul acesta”.

 

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?