Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ilinca Vandici dă detalii despre viața de mămică. ”Sunt părintele care e extrem de grijuliu cu regulile, cu programul, cu lucrurile pe care avem voie sau nu avem voie să le facem”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, este mama unui băiețel pe nume Zian, rezultat din mariajul cu Andrei Neacșu. Vedeta a dat detalii despre fiul său și despre viața de mămică. ”Sunt părintele care e extrem de grijuliu cu regulile, cu programul, cu lucrurile pe care avem voie sau nu avem voie să le facem”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent,  Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici a dat detalii despre fiul său și despre viața sa de mămică pentu revista Viva. Prezentatoarea TV a mărturisit că ea este mai exigentă ca părinte, în timp ce partenerul ei de viață este mai pemisiv.

Ilinca Vandici dă detalii despre viața de mămică.  ”Andrei este părintele permisiv, pentru că ei au legătura lor specială ca de la tată la fiu”

”Dacă vă vine să credeți sau nu, poate o să râdeți, eu sunt părintele care e extrem de grijuliu cu regulile, cu programul, cu lucrurile pe care avem voie sau nu avem voie să le facem, când, cum, unde, în ce fel. Andrei este părintele permisiv, pentru că ei au legătura lor specială ca de la tată la fiu, ca de la bărbat la copil și, atunci, de multe ori am zis: „Vă las pe voi să faceți cum considerați, pentru că mi se pare că e relația voastră, nu mă bag”. În schimb, Andrei mă susține foarte tare, și eu pe el, atunci când se impun anumite reguli în casă și așa mai departe, dar el, repet, este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Știu eu de ce!”, a declarat Ilinca Vandici.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Nu sunt genul de om sau de mamă care să-și crească copilul sau să vrea, la propriu, să trăiască într-o bulă, ci vreau să fim conștienți de pericolele care ne pasc la tot pasul, de greșelile pe care putem să le facem, repet, de acțiuni care vor avea repercusiuni. (…) Eu vreau să cresc un bărbat frumos, echilibrat, sigur pe el, cu aspirații și cu dorințe înalte, cu țeluri foarte bine definite, cu multă iubire în suflet, cu empatie, cu toleranță. Aș vrea, poate, să fie tot ce n-am fost nici eu când am fost tânără, pentru că n-am știut. Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio. Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste”, a mai spus vedeta TV.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice