Categorii: Știri Stiri externe Stiri Romania Vedete internationale Viral

Ilie Năstase, despre cele 2.500 de femei cu care s-ar fi culcat. “Nu-mi vor da o medalie”. Ce spune “Nasty” despre o partidă de amor în trei

Ilie Năstase a susținut în trecut că s-a culcat cu 2.500 de femei – dar după ce a reflectat, legendarul sportiv a spus că numărul real este în jur de 300 – și a adăugat că „nu ar refuza niciodată” o partidă de amor în trei. “Nu-mi vor da o medalie. Au fost multe încercări eșuate”.

Ilie Năstase a fost un adevărat playboy al tenisului – iar fostul nr. 1 mondial a susținut în trecut că s-a culcat cu 2.500 de femei înainte de a-și întâlni soția.

În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar ani mai târziu a revenit asupra numărului. Vorbind pentru Daily Mail, el a spus:

Cu câte femei s-a culcat Ilie Năstase

„Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie”.

“Nu, nu, nu [2.500 de femei]! Nu au fost atât de multe. A fost o cifră exagerată pentru a-mi promova autobiografia.”

“Nu-mi vor da o medalie”

Cu toate acestea, când a fost întrebat despre numărul total de femei cu care s-a culcat, fostul nr. 1 mondial a dat totuși un răspuns surprinzător.

El a continuat: „‘Nu știu – 300, 400? Nu le-am adunat niciodată – nu mi s-a părut corect. Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează – 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe încercări eșuate”.

“Nu am marcat. Uneori eram foarte obosit pentru că trebuia să joc tenis. Și multe m-au refuzat!”

Fostul mare campion la tenis, pe lista „Legende vii ale sexului”

Afirmația lui Năstase nu a trecut neobservată, iar el se află pe locul 6 pe lista „Legende vii ale sexului”, un top realizat de către revista Maxim.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

La acea vreme, Năstase era căsătorit cu cea de-a treia soție, modelul Amalia Teodosescu – pe care o cunoscuse la un concert Sting în 2004. La auzirea afirmației lui Năstase, Amalia ar fi glumit „era fericită că a cucerit un astfel de bărbat”.

Cei doi s-au despărțit în 2010, după șase ani de căsătorie. Tatăl celor cinci copii s-a recăsătorit – cu fotomodelul  Brigitte Sfat în 2013.

După ce căsătoria lor s-a încheiat în 2018, s-a căsătorit cu Ioana Simion – cu 30 de ani mai tânără – în 2019. Năstase a continuat să susțină că este activ în dormitor.

“Oh, da! Nu am ajuns la trei, din păcate – maximul meu a fost doi. De obicei îmi place să joc unu-la-unu, dar dacă se întâmplă această situație, nu refuz. Poate că eu sunt nebun, dar nu sunt prost!”

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important