Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor. ”Se uitau la mine nepăsători și reci”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a fost deranjată de atitudinea unor oameni și de lipsa de empatie a acestora. Vedeta se întorcea din vacanță cu osephine, fiica ei și a lui Smiley, și avea multe bagaje cu ea, însă nimeni nu i-a ofeit ajutorul. ”Se uitau la mine nepăsători și reci”, a comentat Gina Pistol în mediul online.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Gina Pistol a fost recent în vacanță cu Josephine. La întoarcere, aceasta a avut numeoase bagaje, cu care i-a fost greu să se descurce pentru a se urca în microbuz. Vedeta a mărturisit că a fost deranjată de atitudinea unor oameni, care nu i-au oferit nicio mână de ajutor.

Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor. ”Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură”

“Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește ​empatia. Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am obsrvat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist. (…) M-a deranjat azi dimineață faptul că eram cu rucsacul în spate cu un copil adomit în brațe, cu un cărucior pe care încercam să îl urc în microbuz. Și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol. Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mâna de ajutor”, a povestit Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

”Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci. Pe vremea mea, dacă urcăm într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu ajut. Și acum o fac, cu mare drag. “Și când eram însărcinată de foarte puține ori au fost oameni care să îmi ofere o mâna de ajutor. Îi număr pe degete. Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună. Ajutați că nu vă cad mâinile dacă o faceți. Ajutați când vedeți un om care are nevoie de ajutor”, a adăugat vedeta de televiziune.

Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?