Categorii: Monden Vedete Romania

Gheorghe Turda, replică acidă la adresa Stelianei Sima. De la ce spune artistul că au pornit discuțiile dintre ei

Gheorghe Turda a reacționat dur la adresa Stelianei Sima, care a făcut declarații neașrteptate despre el la o emisiune de televiziune.

E scandal în muzica populară românească. Interpreții Steliana Sima și Gheorghe Turda își aduc acuzații dure. După ce Steliana Sima l-a criticat la o emisiune TV, Gheorghe Turda a luat atitudine și a explicat de la ce ar fi pornit discuțiile dintre ei.

”Niciodată nu am chemat-o la mine decât când o puneam în gardă. Era subordonata mea, cum să le îmbârlig? La cultura ei… A spus niște lucruri foarte urâte. Dar cine și-a căutat asta își va găsi, pentru că eu nu mă opresc aici. Am protejat-o și am ținut la ea! Nu mă interesează relațiile ei cu colonei și generali, nici cum și-a luat diplomele, nici câte case a obținut… Cred că totul a pornit de anul trecut, când i-am dat o nuntă, unde trebuia să cânt și eu. Regula jocului este că atunci când îi dau cuiva un favor, persoana respectivă e obligată să îți dea 10 % din gaj. Ea s-a făcut că plouă! Nu a recunoscut și cred că de aici a pornit toată discuția aceasta. Evenimentul nu s-a ținut și nu se știe dacă se mai ține sau când anume. Problema cu gradul militar ce o privește pe ea, pentru că nu știe cum stau lucrurile, dar noi știm cum și-a luat ea gradul în minister. Este foarte urât din partea ei! Cu gradul, lucrurile stau așa: când treci în rezervă, cum am trecut eu, ți se acordă de la colonel la general pentru meritele tale artistice, nu oricum! După ce a venit ea la conducere a distrus tot ce am făcut eu. Eu am adus de la 15 oameni la 86, atâția aveam în subordine, ea n-a adus nimic! Ea doar a distrus totul! Fișa postului era de șef comandă la Ansamblu Ciocârlia, nu director. După ce te ajută omul. Ar trebui să fie mândră că am pus-o în gardă, la ce cloacă de bârfitoare erau acolo!”, a declarat Gheorghe Turda pentru click.ro.

 

Ce a spus Steliana Sima despre Gheorghe Turda

A apărut pe un „tanc” în inima Capitalei! Apariție inedită a lui David Popovici
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista a răspuns la întrebările din cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Aceasta l-a caracterizat pe colegul ei de breaslă Gheorghe Turda drept ”mincinos, parșiv și îmbârligător”, relatează click.ro.

„Eram la Ansmblul Ciocârlia: eu, Mioara Velicu și Mioara Pitulice. Pe Mioara Velicu a făcut-o să plece până la urmă de acolo. El era șef și ne chema pe rând în birou. Îmi zicea mie: ”Vezi că alea două te vorbesc de rău, tu ești tânără, nu știi”. Ne îmbârliga. Apoi o cheama pe Mioara. Și ei îi zicea la fel: ”Vezi că Sima nu ți-e prietenă!”. Parșiv e că vrea să pară ceea ce nu e. Nu e cel imaculat, domnul general! E general în rezervă, a fost făcut dupa aceea, un fel de general. Știi cât m-a atacat cât am fost la Ciocârlia? Dacă îi spui acum, nu mai recunoaște. De ce nu a reabilitat el Rapsodia, că de acolo a mâncat? Aici a venit și și-a luat gradele. El trăiește din amintiri”, a mai povesti Steliana Sima despre Gheorghe Turda, cel care a fost în scandal și cu fosta sa iubită, Nicoleta Voicu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?