Categorii: Monden Vedete Romania

Gestul șocant al Vioricăi de la Clejani după ce a aflat că fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani este însărcinată

În urmă cu o săptămână, Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a anunțat că este însărcinată. Însă această veste mare a adus cu ea și situații mai puțin plăcute. Se pare că Vioricăi de la Clejani, soția lui Ioniță de la Clejani, nu i-a picat prea bine anunțul și a făcut un gest necugetat. 

Celebrul lăutar, Ioniță de la Clejani, va deveni bunic pentru prima dată. Fiica nelegitimă a solistului, Ramona de la Clejani, este gravidă. De ceva timp, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un coleg de breaslă, Ady Paris. Ramona de la Clejani va naște anul viitor.

Viorica de la Clejani nu vrea să fie asociată cu Ramona Manole

Faptul că Ramona de la Clejani este însărcinată nu prea a fost pe placul Vioricăi de la Clejani. 

„Viorica a căutat presa, a sunat la un site cu specific monden, și le-a spus că nu dorește să fie asociați (n.r – ea și Ioniță) cu numele meu pentru că eu nu fac parte din familia lor. A trimis și notificare! Eu îmi iubesc tatăl! O să postez în continuu fotografii cu el pe toate rețelele de socializare.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Este tatăl meu și nu poate schimba asta niciodată. Când a ales să îl ia de bărbat știa că el are copil. Știa în ce se bagă! Eu îl înțeleg pe el pentru că este influențat de ea, dar asta este situația trebuie să accept lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Uite că nu toate lucrurile funcționează cum vrea . Eu nu trebuie să îi știu de frică ei. Este tatăl meu, nu are ce să îmi facă”, a declarat Ramona, pentru Click!

Fiica nelegitimă a lui Ioniță va naște anul viitor

„Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu. Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam în continuu rău.

Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă. Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară”, a declarat Ramona de la Clejani, pentru Click!
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important