Categorii: Monden Vedete Romania

Gestul făcut de iubitul milionar, după ce Alina Vidican i-a cerut acordul lui Borcea să se logodească cu el

Alina Vidican și-a refăcut viaţa în Statele Unite ale Americii, la cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea. Se pare că fosta doamnă Borcea s-a logodit deja cu un milionar brazilian, însă nu înainte de a-i cere acordul tatălui copiilor săi. 

Alina Vidican este mai fericită ca oricând la brațul noului său iubit! În plus, ea s-ar fi logodit cu actualul partener, iar Cristi Borcea i-a dat binecuvântarea.

Alina Vidican s-a logodit cu iubitul brazilian

Claude este noul amorez al Alinei Vidican și pare că nu a fost deranjat de faptul că iubita lui i-a cerut acordul fostului soț.

Mai mult de atât, cei doi au petrecut de zor la restaurantul din Miami pe care fosta soţie a lui Cristi Borcea îl conduce. Claude a și dansat chiar pe ritmuri de muzică populară românească, alături de Alina Vidican, semn că relația dintre ei merge ca pe roate, scrie Fanatik.

'Furnicuța' Laura Cosoi, însărcinată pentru a 4-a oară, așa cum nu ați mai văzut-o! Ce a putut să facă
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cristi Borcea ar fi fost sunat de Alina Vidican pentru a-i cere acordul să-și oficializeze relaţia cu Claude, un milionar brazilian, stabilit în Florida. Alina Vidican și Claude s-au cunoscut când blondina și-a cumpărat un Ferrari în valoare de 200.000 de euro.

“Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru sursa mai sus citată.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre...
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o văd
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?