Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Geanina şi Costas de la ‘Insula Iubirii’ s-au căsătorit civil! Fosta concurentă este însărcinată

Geanina şi Costas de la ‘Insula Iubirii’ s-au căsătorit civil! La un an de când s-au încheiat filmările emisiunii de la Antena 1, cei doi au spus ‘DA’, în fața ofițerului de Stare Civilă.

Geanina şi Costas de la ‘Insula Iubirii’ s-au căsătorit civil! Fosta concurentă este însărcinată

Deşi au avut o relaţie tumultuoasă la Insula Iubirii, Geanina şi Costas au trecut peste toate neînţelegerile din trecut şi au decis să rămână împreună.

Geanina şi Costas s-au căsătorit vineri, 18 octombrie, în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi. Mai mult de atât, bruneta a publicat mai multe imagini de la eveniment, în care şi-a arătat burtica de gravidă. Geanina este însărcinată şi în curând va naşte.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
În show-ul de la Antena 1, cei doi s-au înşelat reciproc şi şi-au aruncat cuvinte grele. Costas a fost cu ispita Nicoleta, iar Geanina cu Andi. Au plecat separaţi de pe insulă, însă, la întoarcerea în România, au decis să îşi mai dea o şansă.

‘Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună’, a dezvăluit o ispită la Xtra Night Show, în urmă cu câteva săptămâni.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”