Categorii: Monden Vedete Romania

Geanina Ilieș spune tot despre viața sa sentimentală. Cine este bărbatul cu care se iubește de opt ani

Vedeta de televiziune Geanina Ilieș a oferit amănunte despre viața sa sentimentală.

Geanina Ilieș este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și rar dă detalii despre viața sa sentimentală. Cu toate acestea, într-un interviu pentru okmagazine.ro, Geanina Ilieș a vorbit despre bărbatul cu care are o relație de opt ani de zile și pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Partenerul vedetei se numește Mircea și nu are legătură cu lumea showbiz-ului.

”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, a declarat Geanina Ilieș.

”Locuim împreună, dacă o să se întâmple ceva în legătură cu statutul social, o să discut despre asta, n-o să-l ascund”, a adăugat ea.

Prezentatoarea TV a dezvăluit și cum se înțelege iubitul său cu fiul ei, Patrick.

”Foarte bine, îl respectă foarte mult. El îi dă sfaturi şi asta e cel mai important pentru mine, să se înţeleagă ei, pentru că eu l-am făcut pe Patrick când eram foarte tânără şi l-am crescut singură”, a mărturisit ea.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

A devenit mamă la 21 de ani

Geanina Ilieș a devenit mămică la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick.

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără. Astăzi, fiul vedetei, Patrick, este un adolescent în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei la o emisiune TV.

”La 21 de ani l-am născut. Eram foarte micuță, însă mi-am dorit din tot sufletul un copil. Pentru că asta văzusem în familia mea, o familie mare, cu foarte mulți frați. Sunt singura fată între patru băieți…

Între mine și fiul meu este o diferență de vârstă care pe mine m-a ajutat, dar în același timp am avut timp și să nu uit că și eu am fost copil. Ei tind să vorbească cu persoane de vârsta lor și mi-am asumat, oricum, că o să găsesc din ce în ce mai des ușa închisă la dormitor, și am vrut să-i respect această intimitate. Și mi se pare normal”, a declarat Geanina Ilieș.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important