Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Gabriela Prisăcariu a izbucnit în plâns. „Am primit un telefon pe care nu credeam că o să-l primesc vreodată”

Gabriela Prisăcariu s-a emoționat foarte tare. Soția lui Dani Oțil a izbucnit în plâns când a început să povestească că a primit un telefon neașteptat. Aceasta a mărturisit că o vecină i-a cerut biberoane pentru bebelușii refugiați. ”Nu au biberoane bebeluși”, a spus blondina, vizibil emoționată.

O parte dintre vedetele din România a început să își doneze hainele pentru refugiații din Ucraina, așa cum face Adelina Pestritu cu hainele fetiței sale . Alții donează bani sau cumpără mâncare și tot ceea ce au nevoie refugiații ucraineni, așa cum s-a întâmplat cu Oana Roman sau Bigitte Pastramă.

Gabriela Prisăcariu a decis să cumpere biberoane pentru bebelusii refugiati din Corbeanca, după ce a primit un telefon de la o vecină. Blondina a mers imediat la farmacie și a cumpărat toate biberoanele pe care le-a găsit.

Soția lui Dani Oțil a izbucnit în plâns

„Am primit acum vreo ora un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Vecina noastră, care este un înger și se ocupă cu de refugiații care sunt în Corbeanca, mi-a zis: „Gabriela, ai niște biberoane pe acasă pe care nu le mai folosești? Pentru că sunt bebeluși și nu au biberoane”. Eu acasă, cu Luca mă gândesc dacă îi place tetina asta, dacă îi schimbăm tetina…M-am dus la farmacie și am cumpărat toate biberoanele pe care le-am găsit.

Dacă aveți hainuțe, orice, i-am zis să-mi facă o listă și să mi-o trimită și să le ducem la Corbeanca și să-mi scrieți ca să vă dau adresa de aici”, a spus, printre lacrimi, Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Gabriela Prisăcariu, o nouă operație estetică

Gabriela Prisăcariu se gândește la o nouă operație estetică. Ea a spus pe Instagram că își dorește sâni mai mari.

Soția lui Dani Oțil mărturisește că trebuie să-și convingă și medicul să facă acest lucru, pentru că îi poate afecta sănătatea pe viitor.

”6 ani + o sarcină și implanturile mele arată perfect!!??? Eu aș vrea să le schimb cu unele mai mari (mi-au placut mult când alăptam??)… dar trebuie să-l conving și pe dr. doctor pentru asta”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat