Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Viviana Sposub s-a apucat serios de sport. Ce antrenamente face vedeta

Viviana Sposub are foarte mare grijă la felul în care arată. Bruneta trage din greu la sala de sort pentru a arăta ireproșabil și pentru a fi într-o formă fizică de invidiat.

Viviana Sposub s-a apucat serios de antrenamentele la sala de sport. Vedeta are un antrenor personal de fitness, care îi recomandă exerciții speciale. Viviana Sposub a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că timp de două săptămâni a venit zilnic la sală, iar acum vine doar de trei ori pe săptămână.

”Atunci când mă întorc la voi vreau să fiu în cea mai bună formă… Bine, eu am c ombinat cumva exercițiile și cu foamea din Fermă și cu antrenamentele pe care le-am făcut înainte de Fermă. Deci, două săptămâni am venit în fiecare zi”, a spus Viviana Sposub. ”Eu stau două ore aici, că mai fac și poze, mai stau de vorbă și cu celelalte colege”, a adăugat ea.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune

Viviana Sposub a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune. Vedeta a explicat și cât de dificilă a fost perioada în care s-a mutat în Capitală.

Fosta concurentă de la ”Ferma” a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să lucreze în televiziune. Co-prezentatoarea de la emisiunea ”Vorbește lumea” a vorbit despre începuturile carierei sale. ”Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac. Cu toate astea, mutarea în București a venit ca o schimbare a situației, însă nu pentru mult timp. Dacă în primul an de facultate m-am concentrat doar pe studii și nu am mai făcut nicio acțiune către pasiunea mea, în al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară”, a declarat actuala iubită a actorului George Burcea.

”Îmi aduc aminte perfect prima zi pe platoul de la „Vorbește lumea” pentru că a fost o zi extrem de importantă în cariera mea. Eu veneam din zona de știri, o zonă mai rigidă, care nu îmi oferea posibilitatea să-mi pun în evidență tinerețea și pasiunile. Și aveam foarte mari emoții pentru că simțeam că, prin acest proiect de suflet, pășesc într-un nou capitol din viața mea”, a adăugat Viviana Sposub.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?