Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO & VIDEO/ Cum arată acum Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Imagini de excepție cu soprana

Soprana Daniela Vlădescu a fost cea mai cunoscută iubită a lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Artista a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei. Chiar dacă ani au trecut, soprana este și astăzi o prezență extrem de rafinată.

Daniela Vlădescu, în vârstă de 63 de ani, este o soprană renumită. Cea care în anul 2006 a fost numită numită director general al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, este cunoscută și pentru povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu.“Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.

Artista lirică a cucerit pe toată cu frumusețea ei în tinerețe. Chiar dacă anii au trecut, Daniela Vlădescu este și acum o apariție fermecătoare, care atrage atenția prin delicatețe și rafinament.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Ce spunea Daniela Vlădescu despre povestea de dragoste dintre ea și Nicu Ceaușescu.

Relația dintre soprana Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu a durat patru ani. Despre povestea lor de iubire, artista lirică spunea că nu a fost deloc una pe roze.


„Eu nu am avut o viață ușoară, am avut viața cea mai grea în perioada acestei relații, după care am tras toate ponoasele ani de zile, încă 5 sau 7… Relația a fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală și așa cum unii au vrut s-o prezinte ca o mare iubire reciprocă, nu a fost așa. Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine… Iar că să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată… Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux, deși eu n-am profitat cu absolut nimic de această relație, n-am avut nevoie de nimic și probabil că de asta nici n-am fost pedepsită vreodată așa cum au fost altele pedepsite. Eu am fost un om onest și mi-am dat tot sufletul în relația asta”, spunea Daniela Vlădescu într-un interviu pentru revista Tango.

”Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, mai povestea artista.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR