Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO & VIDEO / Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2. N-a recunoscut-o nimeni în rolul Mumei Pădurii

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a câștigat al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, difuzată de postul de teleiziune Pro TV. Nimeni nu a recunoscut-o pe celebra prezentatoare sub masca Mumei Pădurii. ”Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește”, a spus Andreea Marin după demascare.

Pavel Bartoș a prezentat noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul. În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu a fost prezent și în cel de-al doilea al emisiunii. Alături de el, la masa dfetectivilor au stat actorul Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.  Joi, 9 decembrie 2021, a fost desemnat câștigătorul celu de-al doilea sezon ”Masked Singer România”. Cea care a câștigat concursul a fost Andreea Marin, care a jucat personajul Muma Pădurii. Nimeni nu a recunoscut-o pe vedeta de televiziune sub această mască. În marea Finală au intrat Fluturele, interpretat de Nadine, Albunuța – interpretată de Theo Rose și Șaorma, jucată de Cabral.

A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește (…) Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina…de atunci n-am mai postat nimic, a spus Andreea Marin după demascare, citată de protv.ro.  După ce a văzut cine se află sub masca Muma Pădurii, Mihaela Rădulescu a avut o reacție uluitoare: „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită starea marelui...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2. Ce a spus vedeta despre experiența de la emisiune

Andreea Marin a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre experiența de la ”Masked Singer România”, unde a jucat personajul Muma Pădurii.

”Să cânți schimbându-ți timbrul, când orice inflexiune te poate trăda, nu e ușor. Să și dansezi sub un costum inexpresiv și care nu îți îmbracă direct corpul, ci e ca o carcasă, deci nu poți imprima direct mișcările tale și expresivitatea, e dificil, dar te face să fii creativ. O provocare!”, a spus vedeta.

”A fost nou, inedit, de neînchipuit înainte să trăiesc experiența! Și am simțit o libertate extraordinară să pot intra în pielea altcuiva, fără că acesta să fie judecat subiectiv, prin prisma faptului că actorul e un om cunoscut publicului… Nu prea vedeam! Aveam o singură fantă de lumină, vedeam cu ochiul drept printr-o plasă… complicat! Nebunie curată! Dar mă simțeam copil și eram mereu veselă! Minunată experiență!”, a completat aceasta.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?