Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Vica Blochina, super sexy. Cum s-a afișat blonda

Vica Blochina a postat, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare într-o ipostază sexy, în timpul unei vacanțe. Apariția blondei i-a încântat pe unii dintre internauți, care au complimentat-o pentru felul în care arată. Fosta amantă a antrenorului Victor Pițurcă are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

În imaginea publicată în mediul online, Vica Blochina apare îmbrăcată sumar, într-un costum de baie de culoare verde aprins, peste care poartă un halat albastru.Weekend cu soare dragii mei!!! va doresc multa fericire!!!!!, a scris ea în dreptul fotografiei. 

Blonda este o apariție plină de senzualitate și are un trup cu forme care atrag imediat atenția.

Vica Blochina, super sexy.  Ce mesaje a primit

Ipostaza în care s-a afișat Vica Blochina i-a încântat pe cei dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Magico-mirobolantă”, ”Bravo, ai ce să arăți”, ”Ești superbă”, i-au transmis internauții Vicăi Blochina.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Vica Blochina are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, despre Victor Pițurcă și despre relația pe care fiul ei, Edan, o are cu tatăl lui, Blonda a mărturisit că Edan a luat-o prin surprindere când i-a spus că vrea să fie ca tatăl lui. ””Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis: ”Tati e foarte disciplinat”. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

”Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus Vica Blochina.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?