Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Șerban Copoț și-a botezat fetița. ”Am putut să ne vedem de viață”

Șerban Copoț a avut parte de un eveniment important în familia sa în weekend. Artistul și-a botezat fetița.

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, și-au botezat fiica sâmbătă, 12 iunie, pe Ada-Noelle. Părinții spirituali ai micuței Ada-Noelle au fost Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu. Șerban Copoț și Roxana mai au împreună doi băieți – Tedi și Alexandru.

”Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastra pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee. #familie?‍?‍?‍?? #botez #fetelelu’tata❤️”, a transmis Șerban Copoț pe contul său de socializare, acolo unde a dat publicității și câteva fotografii. „Este minunat atunci cand prieteni dragi, Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti”, a mai scris Șerban Copoț în mediul online.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Șerban Copoț e co-prezentator la ”Next Star”

Talent show-ul ”Next Star”, prezentat de Dan Negru, a revenit sâmbătă, 22 mai, de la 20:00, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi şi curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului ”Next Star”, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Abia așteptam ca cei mai valoroși copii ai țării să urce din nou pe scena emisiunii! A fost o deosebită plăcere să cunosc asemenea copii talentați, care au parte de toată susținerea din partea părinților, bunicilor, a întregii familii și după cum veți vedea, vorbim de performanțe la nivel național, dar și internațional. E o emisiune pe care nu trebuie să o ratați și vă promit că în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, o să vă delectați cu niște momente care vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”, a declarat Șerban Copoț.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?