Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Românca Joana Benedek, care a făcut senzație în telenovele, se destăinuie. Ce spune despre cariera sa

Românca Joana Benedek, care a cucerit publicul din toată lumea cu aparițiile sale în telenovelele mexicane, a vorbit despre cariera sa într-o postare pe care a făcut-o în mediul online.

Joana Benedek, în vârstă de 49 de ani, este una dintre româncele care au reușit să se impună peste hotare. Stabilită de mulți ani în Mexic, vedeta a cucerit milioane de fani cu aparițiile sale din telenovele care s-au bucurat de un imens succes la public.

De câțiva ani, însă, frumoasa româncă s-a retras din lumina reflectoarelor.

Joana Benedek a jucat în telenovele de mare succes, precum: „Angela”, „Mujeres engañadas”, „Amigas y rivales”, „De pocas, pocas pulgas”, „Barrera de amor”, „La fea mas bella”, „Destilando Amor”, „Hasta que el dinero nos separe”, „Dos hogares” și multe altele.

În anul 2008, Joana a prezentat „Revelion Magic” la TVR 1, împreună cu solistul de muzică populară Gelu Voicu.

Joana avea doar 15 ani când a plecat în lume. S-a stabilit în Venezuela, apoi în Mexic, țara telenovelelor. În anul 1997 a prins un contract cu o prestigioasă companie cosmetică din New York, perioadă în care a studiat actoria la vestita academie Susan Grace, potrivit click.ro.

A fost remarcată imediat de un producător mexican de seriale, care i-a oferit un prim rol, în 1991, în ”Rubi Rebelde”, iar ulterior a ajuns să aibă numeroase alte contracte, ajungând una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

A decis să se retragă din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani. A ales calea credinței și este pasionată de yoga.

”Mă voi întoarce la carieră”

Zilele acestea, vedeta a transmis pe contul său de socializare un mesaj în care vorbește despre cariera sa.

”Mulțumesc, mulțumesc foarte mult pentru comentariile voastre minunate despre munca mea și vă mulțumesc pentru toată dragostea. Vă doresc, la rândul meu, să fiți sănătoși și fericiți, lânga familiile voastre și cei dragi!

Și să lămurim: nu m-am retras deloc! Mi-am luat doar câțiva ani pentru mine, pentru familia mea, pentru dragoste, pentru a trăi ceea ce nu am putut trăi, muncind de la 20 ani, pentru că mi-am început cariera ca model internațional și apoi ca  actriță, în draga mea Venezuela ?? și apoi în Mexicul meu iubit.

Nu uit nici de rădăcinile în România mea natală și iubitoare.  Mă voi întoarce la carieră, cu siguranță, imediat ce Dumnezeu o va decide în ”jocul vieții mele”! Sunt și voi fi actriță, pentru tot restul vieții, fără îndoială! Mă voi întoarce curând!”, a spus Joana Benedek.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important