Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Raluca Podea înfierbântă imaginația oricui! Ipostaze incendiare cu blonda

Raluca Podea, în vârstă de 34 de ani, este una dimntre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc. Posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante, blonda înfierbântă imaginația prietenilor virtuali cu fiecare fotografie pe care o posstează în mediul online, în care apare în ținute care îi scot foarte bine în evidență atuurile fizice.

Raluca Podea face senzație î mediul online cu fotografiile pe care le postează în mediul online.

Blonda își încântă urmăritorii cu imagini în care apare în ipostaze provocatoare.

Raluca Podea înfierbântă imaginația oricui! Atrage toate privirile cu formele ei

În costum de baie sau în ținute sexy, Raluca Podea știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice.

Este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, iar ipostazele în care se fotografiază înfierbântă imaginația opricu o privește.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Raluca Podea are șase operații estetice

Raluca Podea a dat detalii recent, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o. Senzuala blondă și-a dorit un posterior mai ferm și mai bombat, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor. “Sunt la a șasea operație. Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum patru ani de zile mi-am pus și silicon în fund. Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese și au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, a declarat Raluca Podea.

”Eu am început intervențiile pe la 25 de ani, după ce l-am născut pe David. Le-am făcut din necesitate”, mai spunea ea. 

Raluca Podea are un băiat

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani. Fiul Ralucăi Podea a avut probleme de sănătate și era să moară în urma unei operațiii de apendicită. ”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca Podea într-un interviu.

Blonda a plătit 10.000 de euro pentru intervențiile suferite de fiul ei. „Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef (n.r. concurs la care ea a participat), aștia au fost banii!”, a mai spus Raluca Podea.

China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR