Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Proba costumului de baie cu Andreea Tonciu. Cât de senzuală e bruneta!

Andreea Tonciu a avut, de-a lungul anilor, tot felul de apariții incendiare. Fotografiile cu ea în costum de baie au atras imediat atenția.

Andreea Tonciu este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care nu se sfiește să se fotografieze în cele mai provocatoare ipostaze. de-a lungul vremii, bruneta a stârnit mare vâlvă cu aparițiile sale.

Însă, Andreea Tonciu are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Are un corp bine conturat și știe foarte bine să-și bună în valoare formele în costum de baie și ținute sumare.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ce spune despre o nouă sarcină

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Rebecca. Nașii de cununie ai celor doi sunt impresara Anamaria prodan și antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf, cu care au o relație extrem de strânsă.

Andreea Tonciu a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Vedeta a afirmat, de curând, că are toate stările specifice unei sarcini.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a mărturisit că, în ultima vreme, a avut stări specifice unei sacini.

”De vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare”, a afirmat vedeta.

Aceasta a explicat că nu și-a făcut încă testul de sarcină, dar vrea să-l facă.

”Urmează să-mi fac testul în câteva zile. Deocamdată nu l-am făcut, dar o să-l fac. Sunt tare curioasă, eu îmi mai doresc o fetiță, dar acum ce vrea Dumnezeu. Nici nu i-am spus. O să aibă o surpriză. Vreau să mă duc direct cu dovada, el își dorea de foarte mult timp. El vrea băiat, eu vreau o fetiță”, a adăugat Andreea Tonciu.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”