Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Majda Aboulumosha, declarație emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale. ”M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină”

Majda Aboulumosha o aniversează pe fiica ei. Cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant pe contul său de socializare.

Zi importantă în viața Majdei Aboulumosha. Aceasta își aniversează fetița, Jacqueline, care împlinește 8 ani.

De aniversarea fiicei sale, Majda Aboulumosha a dat publicității mai multe fotografii în care apare alături de aceasta. de asemenea, vedeta a transmis un mesaj plin de emoție.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Majda Aboulumosha, declarație emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale.   ”Tu mă faci să-mi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea”

Majda Aboulumosha, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, a spus, printre altele, că fiica sa o face să-și dorească să fie cea mai bună versiune a sa.

”In urma cu 8 ani la ora 10:55 faceam cunostinta cu tine! Nu dormisem toata noaptea si abia asteptam sa-ti simt caldura. De atunci am invatat ce inseamna iubirea adevarata, ce inseamna responsabilitatea, privirea calda. Fac tot ce pot sa-ți fiu mama buna, prietena și tot ce ai tu nevoie sa-ți fiu. M-ai făcut sa descopăr in ochii tai ca pot sa fiu eroina, m-ai făcut sa ma simt puternica și gata sa dărâm orice munte pentru tine, sa tac atunci când e nevoie doar ca sa-ți fie tie bine și sa ma lupt când e necesar, tu mami sa fii propriul tău erou! Sa cauți in inima ta plină de bunătate dorinta de a fi fericita și de a sta departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o sa fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o sa
Tu ma faci sa-mi doresc sa fiu cea mai buna versiunea a mea”, a scris vedeta în mediul online.

”Iti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu mama, ca bratele tale ma inconjoara ❤️ Imi esti inspiratie, imi esti iubire, imi esti caldura, imi esti parte din mine si pentru asta iti multumesc ca m-ai facut sa fiu mama. De cand te-ai nascut, dragostea mea pentru tine a crescut o data cu tine si o sa tot creasca.  Am sa-ti stau alaturi de fiecare data cand o sa ai nevoie de mine, chiar si atunci cand nu o sa ai.  Te voi iubi intotdeauna mai mult decat poti duce! La multi ani, fata mea ❤️”, a adăugat aceasta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat