Categorii: Știri

FOTO. Loredana Groza, cu un decolteu generos în finala ‘X Factor’! A cântat împreună cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam

În finala ‘X Factor 2020’, Loredana Groza a demonstrat că vârsta nu este decât un număr în buletin! 

Artista de 50 de ani a uimit din nou, cu o apariție spectaculoasă înainte de marea finală X Factor, de vineri seară, 18 decembrie. Loredana Groza a cântat alături de concurentul său, Adrian Petrache.

Pe scenă, jurata de la ‘X Factor’ a ales să poarte o rochie neagră, mulată, cu sânii la vedere. Solista nu a ezitat să își expună silueta perfectă, în această ținută provocatoare.

Loredana Groza, sexy în finala ‘X Factor’

Loredana Groza și-a lăsat sânii să ‘defileze’ în toată splendoarea, spre deliciul celor din sală. Loredana Groza și Adrian Petrache au interpretat o piesă ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată.

Momentul a fost unul pasional, mai ales datorită Loredanei Groza. Loredana și Adrian Petrache au creat pe scena ‘X Factor 2020’ un moment memorabil.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Înainte de a cânta în marea finală, nepotul lui Florin Salam a mărturisit că Loredana Groza l-a ajutat extrem de mult pentru a ajunge unde este astăzi.

„E foarte implicată. M-am dus la ea să repetăm și am stat 7 ore”, a spus Adrian Petrache despre mentorul său.

‘Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni!

Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători!’, a spus și Loredana Groza despre concurentul său.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR