Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO. Ilinca Vandici și-a etalat formele perfecte în vacanță. Prezentatoarea tv arată bestial în costum de baie

La începutul acestui an, tot mai multe vedete au ales să ‘evadeze’ după Revelion, departe, în ţările calde. Este și cazul prezentatoarei emisiunii ‘Bravo, ai stil!’ de la Kanal D, care a plecat spre ținuturile calde.

Ilinca Vandici, împreună cu soțul său, au ajuns pe o insulă din Zanzibar, alături de un grup de prieteni. Vedeta a mărturisit că vacanța a fost planificată atent, asigurându-se că se respectă măsurile de siguranță și că totul este sub control.

Ilinca Vandici arată fenomenal în costum de baie

Imediat cum a ajuns la soare, aceasta a renunțat la hainele groase și s-a pozat în costum de baie. Se pare că vedetele de la noi se ‘bat’ pe mult râvnitul premiu de „cea mai sexy” de pe internet, așa că se pozează în cele mai senzuale imagini.

Pe Instagram, Ilinca Vandici a publicat mai multe fotografii cu ea în costum de baie, iar fanii virtuali nu au ezitat să îi transmită că arată foarte bine. Vedeta a profitat de vremea frumoasă și a făcut o baie în mare. Vedeta s-a cazat la un resort de lux, cu plajă privată.

„Gata, am ajuns in paradis! Și nu am văzut deocamdată decât hotelul (extrem de frumos și el) și plaja de la resort… ”, a scris Ilinca pe Instagram.

În plus, prezentatoarea de la Kanal D și-a etalat bustul siliconat și posteriorul bombat, spre deliciul prietenior de pe rețelele de socializare.

27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ilinca Vandici aștepta cu sufletul la gură vacanța din Zanzibar

Ilinca Vandici mărturisea la finalul lui 2020 că abia așteaptă să plece în vacanță, alături de soțul ei, Andrei Neacșu.

„Ne dorim să ajungem în Zanzibar, sperăm că totul va fi în regulă și ne vom putea bucura de aceastaă mică escapadă de care avem nevoie. Am grijă să păstrez frumoasă și relația cu soțul meu, pe lângă cea de familie, cu copilul și o dată pe an petrecem o vacanță în doi în care ne relaxăm și avem grijă de noi și de relația noastră”, a detaliat vedeta de televiziune, pentru tvmania.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR