Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV / Codin Maticiuc, cu trotineta prin oraș. Toate privirile au fost pe el!

Codin Maticiuc a fost surprins pe trotinetă în Capitală.

Codin Maticiuc a mers la un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. După ce s-a relaxat la local, acesta a plecat spre casă. paparazzi Tacataca l-au surprins chiar în momentul în care acesta părăsea restaurantul pe trotinetă.

Apariția lui Codin Maticiuc pe trotinetă i-a surprins și pe cei aflați în preajmă, care l-au privit insistent pe acesta. Foarte degajat, Codin Matiuc s-a urcat pe trotinetă și și-a văzut de drum, fiind extrem de atent la trafic.

Ce a spus Codin Maticiuc despre femeile din viața sa

În urmă cu ceva timp, Codin Maticiuc a fost invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc?”. Cel care a fost jurat de la emisiunea ”Masked Singer România” nu s-a sfiit să răspundă la câteva întrebări legate de fostele sale iubite, femei cunoscute din showbiz-ul românesc. Codin a dezvăluit chiar care au fost cele mai pasionale dintre femeile cu care a avut o relație.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Top trei femei pasionale din viața ta…”, i-a spus Cătălin Măruță lui Codin Maticiuc. ”Gina Pistol, Anna Lesko și Maria Dinulescu. Și întrebarea era… Eu am avut relații cu toate. Hai să definim pasionalul. Toate au fost la fel de pasionale, oameni buni, nu știu care…”, a răspuns Codin Maticiuc.

”Numele femeii cu care ai avut o aventură și presa nu a aflat?”, a fost o altă întrebare care i-a fost pusă lui Codin Maticiuc la emisiunea ”La Măruță”. ”Diana Dumitrescu. Știu că e măritată și are copil. Sunt prieten și cu soțul. Este un băiat extraordinar. De Diana presa nu a aflat multă vreme. A aflat presa într-un final, dar mult mai târziu.”, a afirmat Codin Maticiuc.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR