Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV. Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe! Cum a fost surprinsă cu soțul și fetița lor

Elena Gheorghe, fosta solistă a trupei Mandinga, are o carieră de succes și o familie frumoasă! Solista de 35 de ani își găsește mereu timp să petreacă timpul alături de copiii ei și soțul său, Cornel Ene.

Elena Gheorghe formează un cuplu stabil de peste 15 ani cu Cornel Ene și au împreună doi copii minunați, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.

Artista este o mamă cu normă întreagă. Nu-şi neglijează familia şi folosește orice prilej pentru o ieșire cu soțul și micuții ei.

Elena Gheorghe și-a scos tot familionul la terasă

Îndrăgita solistă a fost fotografiată de paparazzi TACATACA alături de partenerul ei și fetița lor, Amelie, în timp ce mergeau la o terasă de fițe din Capitală.

Cei doi părinți au avut grijă să respecte toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului și au purtat masca chiar și înainte de a ieși din mașină.

Soțul artistei a fost cel care era la volanul bolidului de lux și tot el a fost primul care a coborât din vehicul, cu tot cu masca de protecție pe față.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ca un soț grijuliu și atent ce este, Cornel Ene a mers să îi deschidă portiera Elenei Gheorghe și a luat-o pe cea mică în brațe.

Solista și bărbatul au zăbovit preț de câteva minute lângă autoturism în parcarea localului, semn că așteptau pe cineva. Între timp, soțul artistei, Cornel Ene, i-a aranjat ținuta micuței lor și a avut grijă ca fetița să fie înfofolită bine.

În schimb, Elena Gheorghe și-a lăsat toată nădejdea pe partenerul său și s-a dus glonț spre intrarea localului, acolo unde a întâmpinat-o un bărbat. La scurt timp, soțul și fetița ei au urmat-o.

Are un mariaj fericit

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au căsătorit civil pe 1 august 2011, iar în luna decembrie a acelaşi an s-a născut băieţelul lor, Nicholas Răzvan. Anul acesta, cei doi au împlinit 15 ani de relație și 9 de când și-au unit destinele.

”30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit.Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viață, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă.

Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie 2 veri că să-l ajung?”, a notat cântăreața pe rețelele de socializare.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?