Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV / Ce face Iuliana Pepene când nu apare la TV. Unde și cum a fost surprinsă vedeta

Vedeta de televiziune Iuliana Pepene a fost surprinsă de paparazzi Tacataca la o petrecere într-un club de fițe. Aceasta s-a distrat pe cinste împreună cu un grup de prieteni. Îmbrăcată într-o rochie mulată și cu un decolteu adânc, senzuala blondă a fost în centrul atenției, atrăgând toate privirile celor din preajma sa.

Iuliana Pepene este una dintre cele mai plăcute apariții de la TV, prezentând știrile dimineții la Antena 1. Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 și a studiat Litere la Universitatea Transilvania din Brașov, iar ulterior Jurnalismul la Universitatea din București. La Antena 1, Iuliana Pepene a prezentat rubrica Meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal. Este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice. De asemenea, Iuliana Pepene este pasionată de pictură și echitație.

De curând, paparazzi Tacataca au suprins-o pe Iuliana Pepene în timpul unei ieșiri într-un club de fițe, unde senzuala blondă a petrecut pe cinste alături de un grup de prieteni.

Ce face Iuliana Pepene când nu apare la TV. A fost în centrul atenției în club

Îmbrăcată într-o rochie de culoare albă, mulată și cu un decolteu adânc, Iuliana Pepene a fost o apariție plină de senzulaitate, care a atras toate privirile în club. Ținuta i-a pus foarte bine în valoare silueta, dar și bustul aperisant.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vedeta de televiziune a fost în formă maximă și s-a distrat alături de prietenii săi. A băut, a socializat și a dansat, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze și debordând de energie.

Cum se menține Iuliana Pepene în formă

Iuliana Pepene a explicat cum se menține în formă într-un interviu. “Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă”, a spus aceasta.

”Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…) Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie sa conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a completat vedeta TV.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?