Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Declarația emoționantă a Mihaelei Constantinescu despre regretatul cântăreț Mihai Constantinescu. ”Îți plâng amintirea în fiecare zi”

Mihaela Constantinescu, fosta soție a regretatului cântăreț Mihai Constantinescu a făcut o declarație emoționantă la 40 de ani de când l-a întâlnit pe cel care i-a fost partener de viață.

Mihaela Constantinescu nu poate uita povestea de dragoste pe care a trăit-o cu îndrăgitul artist Mihai Constantinescu.

La 40 de ani de la prima lor întâlnire, Mihaela Constantinescu a transmis un mesaj copleșitor. Mesajul este însoțit de mai multe fotografii de colecție cu ea și cel care i-a fost soț.

”S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut… și nu ne am despărțit niciodată… Trăiești în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața mea… IÎți mulțumesc pentru Lumea Minunată de care ne-am bucurat împreună și îți plâng amintirea în fiecare zi…?❤️”, a scris Mihaela Constantinescu în mediul online.

Povestea lor de iubire s-a terminat din cauza Anastasiei Lazariuc

Mihaela Constantinescu mărturisa că povestea de dragoste dintre ea și Mihai Constantinescu s-a dus atunci când artistul a pus ochii pe Anastasia Lazariuc.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reuşit să se rupă din această relaţie pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înţeleagă”, povestea Mihaela Constantinescu, potrivit okmagazine.ro.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Mihai Constantinescu a fot unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public.

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit și cu Simona Secrier.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR