Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Daniela Crudu, apariție fierbinte pe plajă. Arată demențial!

Daniela Crudu, în vârstă de 32 de ani,  este una dintre cele mai incitante prezențe din showbiz-ul românesc. Focoasa vrunetă a încins atmosfera în mediul online cu o fotografie în care apare la plajă, în costum de baie. Reacțiile celor care îi urrmăresc activitatea pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

Daniela Crudu a făcut furori pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apare în costum de baie, la plajă.

Năbădăioasa brunetă a pozat îmbrrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, superr decupat, cvare i-a lăsat formele apetisante la vedere.

Daniela Crudu, apariție fierbinte pe plajă.  A adunat o mulțime de like-uri

Postarea Danielei Crudu a adunat o mulțime de like-uri din partea internauților.

De asemenea, cei care o urmăresc pe fosta asistentă de telviziune în mediul online au transmis tot felul de mesaje: ”Superbă și dulce”, ”Păpușă”, ”Diva divelor”.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR