Categorii: Monden Știri Stiri externe

FOTO. Cum arată fosta asistentă a lui Mihai Morar. Fostul iepuraș Playboy locuiește în Dubai

Fosta asistentă a lui Mihai Morar este o femeie împlinită. Rodica Miron este stabilită în Dubai, unde se bucură de viața de familie, dar și de cea profesională.

Rodica Miron duce o viaţă de lux alături de iubitul ei englez. Nu doar că locuieşte în Dubai, dar se ocupă și de afaceri.

Fostul iepuraș Playboy s-a căsătorit în 2019 cu un britanic, a născut o fetiță și locuiește în Dubai. Rodica Miron s-a căsătorit cu bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile.

Rodica Miron a anunţat în noiembrie 2019 că s-a căsătorit

”Ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Iniţial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma’, a declarat Rodica Miron la Antena Stars.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Rodica Miron a stat departe de luminile reflectoarelor, însă și-a construit un drum de succes în lumea modei. Fosta asistentă TV și-a prezentat pentru prima dată o colecție de haine la Dubai Fashion Week, în 2019.

Asistenta TV a plecat din emisiunea “Răi da’ Buni” în 2014

În 2012, Rodica Miron a apărut într-un într-un pictorial Playboy, la vârsta de 24 de ani.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat